NEWS

Vanaf vandaag kan je de nieuwe single 'Ready For The Ride' downloaden en streamen op alle platformen.

Na Het romantische ‘When You Came By’ is er nu de nieuwe single 'Ready For The Ride', de echte voorloper van het nieuwe Natalia album dat in april 2023 in de rekken zal liggen. Ready For The Ride is een funky elektronische popsong waarin Natalia aan heel de wereld laat weten dat ze er klaar voor is om er opnieuw een ferme lap op te geven. 'Don't know where this trip might take us but I'm ready for the ride' zoals ze het zelf bezingt in deze nieuwe release.

NEWS

Vanaf vandaag kan je de nieuwe single 'When You Came By' downloaden en streamen op alle platformen.

De nieuwe single van Natalia is een ode aan haar verloofde: "Je hebt mijn hart geheeld".

Zes jaar na haar laatste plaat ‘The sound of me’ - en twintig jaar na haar doorbraak dankzij ‘Idool 2003' - komt Natalia (42) met nieuwe muziek. Het romantische ‘When You Came By’ is een ode aan de liefde, en aan haar verloofde Frederik Binst, met wie ze een koppel vormt sinds 2018.

NEWS

Natalia kondigde zonet met trots een nieuwe single en haar nieuwe theatertournee 'Hallelujah To The Beat' aan. De afgelopen jaren stichtte ze een gezin, maar nu is het terug tijd om te knallen. 2023 wordt het jaar van Natalia.

Natalia maakte haar plannen voor een nieuwe theatertourneebekend. In één adem kondigde ze ook haar nieuwe single 'When You Came By' aan.

Een pure liefdessong die vele harten zal doen smelten.


Het nieuwe album van Natalia 'Hallelujah To The Beat' komt in april uit. Ze brengt de nummers uit dat album voor het eerst live tijdens een korte theatertournee in mei en juni 2023.


Het is intussen 20 jaar geleden dat de wereld haar leerde kennen tijdens de immens populaire talentenjacht "Idool". Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single 'Without You' uit. De rest is geschiedenis.


Natalia is na 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd's, een ontelbaar aantal concerten en televisieprogramma's klaar voor een nieuw avontuur dat op 27 januari start met de nieuwe single 'When You Came By'.