NEWS

Vanaf vandaag kan je het nieuwe album "Hallelujah To The Beat" downloaden, streamen en kopen

Het eerste nieuwe full album van Natalia is er nu écht. Sinds 21 april is "Hallelujah To The Beat beschikbaar via onderstaande kanalen. 

NEWS

Natalia kondigde zonet met trots een nieuw album en haar nieuwe theatertournee 'Hallelujah To The Beat' aan. De afgelopen jaren stichtte ze een gezin, maar nu is het terug tijd om te knallen. 2023 wordt het jaar van Natalia.

Natalia maakte haar plannen voor een nieuwe theatertourneebekend. In één adem kondigde ze ook haar eerste nieuw album sinds 2017 aan.


Het nieuwe album van Natalia 'Hallelujah To The Beat' komt in april uit. Ze brengt de nummers uit dat album voor het eerst live tijdens een korte theatertournee in mei en juni 2023.


Het is intussen 20 jaar geleden dat de wereld haar leerde kennen tijdens de immens populaire talentenjacht "Idool". Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single 'Without You' uit. De rest is geschiedenis.


Natalia is na 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd's, een ontelbaar aantal concerten en televisieprogramma's klaar voor een nieuw avontuur dat op 21 april start met de release van haar nieuw full-album Hallelujah To The Beat.